Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Bowery Cut Body - Yellow
Bowery Cut Body - Yellow Bowery Cut Body - Yellow Bowery Cut Body - Yellow Bowery Cut Body - Yellow Bowery Cut Body - Yellow Bowery Cut Body - Yellow

Bowery Cut Body - Yellow

Utsolgt
Varenummer
X14850
  • Gratis bytte i 30 dager

Better Bodies Bowery Cut Body i gul er en fantastisk body som kan brukes til både trening og fritid!

 

Dette treendy plagget føles helt fantastisk på kroppen. Den stilige velour bodyen har 4-veis stretch som lar deg bevege deg fritt og komfortabelt i alle mulige øvelser og bevegelser når du trener. Passer like bra til styrketrening som den gjør til yoga.

 

Egenskaper:

  • Myk og behagelig velour
  • 4-veis stretch
  • Tettsittende passform
  • Logo på brystet
  • Farge: Gul
  • Materiale: 95 % Polyester, 5 % elastane

Artikkelnummer: 110925-141

Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler