Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Bowery High Tights - Grey Melange
Bowery High Tights - Grey Melange Bowery High Tights - Grey Melange Bowery High Tights - Grey Melange Bowery High Tights - Grey Melange Bowery High Tights - Grey Melange Bowery High Tights - Grey Melange

Bowery High Tights - Grey Melange

Utsolgt
Varenummer
X14814
  • 90 dagers åpent kjøp

Better Bodies Bowery High Tights i grå er herlige tights som fremhever både rumpe og lår!

Disse sømløse tightsene føles fantastisk på kroppen. Den er ekstra høy i livet med en dobbel ribbet kant som sitter godt samtidig som den føles komfortabel. Kanten kan brettes til en mid-waist passform dersom man skulle ønske det.

Egenskaper:

  • Formsydd passform
  • Høy og medium passform i livet
  • Komfortabel å ha på
  • Farge: grå
  • Materiale: Solid 87% polyamide 13% elastane,  Mélange 47% polyamide, 39% polyester og 14% elastane

Artikkelnummer: 110922-940

Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler