SelectTech 552i Justerbar Manual 2 - 24 kg

3 699,-

5+ på lager

Bowflex SelectTech 552i 2 - 24 kg er en genial justerbar manual som gir store variasjonsmuligheter samtidig som du sparer plass! Erstatter hele 15 tradisjonelle hantler!

Dette fantastiske produktet lar deg trene med vekter fra 2 - 24 kg uten at det tar mer plass enn en enkelt hantelvekt. Manualen justeres enkelt fra 2 til 24 kg ved å vri på håndtaket for å låse inn ønsket antall kg. Plassmangel er ofte det store problemet. For hvem har vel lyst til å dedikere et helt rom til trening med hantler bare for å ha nok motstand å velge mellom? Skal man bli sterkere er man nødt til å ha progresjon i treningen, og denne progresjonen bør komme fra en økning i vekt over tid. Med denne manualen kan du gradvis jobbe deg opp fra 2 kg til 24 kg. Med andre ord kan du ha progresjon i treningen samtidig som du sparer plass!

Trening med frivekter er en veldig bra treningsform. Du gjennomfører naturlige og funksjonelle øvelser som bygger styrke og balanse på samme tid. Bytt enkelt fra en øvelse til den neste og tren hele kroppen med kun én manual! SelectTech 552i justerbar manual er kompatibel med JRNY™ treningsappen for iOs og Android.

Bowflex har produsert Selecttech 552i i mange år, og har brukt mye tid på å optimalisere produktet. Man kan derfor forvente seg en unik kvalitet, og appen JRNY™ gir deg masse inspirasjon og muligheter som gir treningen en helt ny dimensjon. Dette er bare noe av forskjellen på Bowflex sine Selecttech 552i og mange av de enkle kopiene som har kommet på markedet. Selectech 552i er en kundefavoritt med svært gode anmeldelser og er i tillegg testvinner hos flere aktører. 

Selges i stk. eller par her

Egenskaper:

  • Justerbar belastning fra 2 til 24 kg
  • Vektinnstillinger: 2, 3, 4, 5, 7, 9, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 23 og 24 kg
  • Erstatter hele 15 tradisjonelle hantler
  • Plassbesparende
  • Belastning justeres enkelt med dreiehjulet
  • Kompatibel med JRNY™ treningsapp

Last ned JRNY™-appen for 1 års gratis medlemskap

Varekode: 373384

X-LIFE tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-LIFE er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/