SelectTech Stativ til SelectTech Manualer

2 999,-

5+ på lager

BowFlex SelectTech Stativ til dine justerbare SelectTech manualer er et stort mediarack for oppbevaring av dine manualer og mobile eller nettbrett!

Enkel tilgang til og oppbevaring av dine SelectTech justerbare manualer. Ergonomiske designet for å ta vare på korsryggen din, du trenger aldri å bøye deg ned for å løfte manualene igjen. Med mediaracket får du enkelt tilgang til treningsprogrammene til programmer, treningsvideoer og mer, slik at du kan fokusere på målene dine. Perfekt når du skal bruke Bowflex® SelectTech® eller JRNY™ treningsappene!

Egenskaper:

  • Ergonomisk utformet for å beskytte korsryggen
  • Passer til alle nettbrett og smarttelefoner
  • Passer til Bowflex® SelectTech® 1090i og 552i manualer
  • Kompakt design
Varekode: 373388
  • Passer til både SelectTech 552i og SelectTech 1090i
  • Nettbrettholderen passer alle nettbrett og telefoner
  • Størrelse på stativ: 63.5 x 67 x 68.3 cm
  • Vekt: 20 kg

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/