Lynrask levering

Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Over 850 000 ordrer sendt i Norge

Chelsea Halter - Grønn Camo
Chelsea Halter - Grønn Camo Chelsea Halter - Grønn Camo Chelsea Halter - Grønn Camo Chelsea Halter - Grønn Camo Chelsea Halter - Grønn Camo

Chelsea Halter - Grønn Camo

Utsolgt
Varenummer
X10287
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Better Bodies Chelsea Halter er en kort topp til de tøffe jentene på gymmet.

Denne røffe toppen er skapt med inspirasjon hentet fra Chelsea i NYC. Den har en flott kombinasjon av komfort, fleksibilitet og funksjonalitet. Style den sammen med en tights, shorts eller joggebukse. Her kan du ikke gå feil ;)

Egenskaper: 

  • Myk elastisk strikk
  • Midjelengde
  • Medium støtte
  • Hurtig fukttransport
  • Materiale: hoveddel: 73% polyester og 27% elastan
    Strikk nederst: 87% polyester og 13% elastan 

Artikkelnummer: 110848
Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler