Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-50% SPAR 950,-
Clay Pant Men
Clay Pant Men Clay Pant Men Clay Pant Men Clay Pant Men Clay Pant Men Clay Pant Men

Clay Pant Men

Tilbudspris 950,- Før 1 899,-
Tilbudspris 950,- Før 1 899,-
Utsolgt
Varenummer
400219
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Haglöfs Clay Pant Men er laget med stretchy, DWR-behandlet vevd stoff og et lag av fleece materiale gjør dette plagget behagelig og beskyttende!

Dette er et tøft par bukser som passer for de fleste utendørsaktiviteter. De er designet  med en ren silhuett, og fireveis strekk i stoffet lar deg bevege deg med letthet.

Vis hele produkttekst
Produsent
HAGLÖFS
Se alle produkter fra HAGLÖFS

Haglöfs tilbyr friluftsutstyr av høy kvalitet og komfort!

Haglöfs er bygget på et sterkt verdidrevet fundament; De er pålitelige, nysgjerrige og stolte. Pålitelighet betyr at du kan stole på dit Haglöfs utstyr for å være holdbar, funksjonell og bærekraftig. Nysgjerrighet kommer fra å evaluere oss selv for å bli enda mer innovativ og relevant. Og stolthet handler om deres sanne lidenskap for alt de gjør - slik at du ser bedre ut, føler deg bedre og utfører bedre med Haglöfs utstyr. Med dette er deres visjon så åpenbar, og det er sant: Haglöfs ønsker å inspirere folk til å komme seg ut!

Det er viktig for merket å være din partner utendørs, uansett om det er utendørs opplevelse som campinghelg en gang i året - eller om du er ute på polarekspedisjoner. Den ene campinghelgen er like viktig; det er et minne som blir opprettet der og da. 

Produktomtaler