Creatin Monohydrat 100 g
Creatin Monohydrat 100 g

Creatin Monohydrat 100 g

49,-
49,-
Utsolgt
Varenummer
X14735
  • Gratis bytte i 30 dager

Scitec Nutrition Creatine Monohydrate hjelper deg til bedre treningsresultater, økt styrke og muskelvekst!

Hvis du er ute etter et kosttilskudd som har bevist effekt har du kommet til riktig sted. Kreatin monohydrate er den mest studerte kreatinformen noensinne og du kan derfor være sikker på at du får en effekt ved å bruke det. Kreatin bidrar til å levere energi til alle celler, først og fremst muskler, ved å øke dannelsen av adenosintrifosfat (ATP) som fungerer som celleenergiereserver også for muskelkontraksjoner. Kreatin i en 3 g daglig dose er vitenskapelig bevist å øke ytelsen i kortsiktig, intensiv trening som vektløfting og intervall kardio *. Push lengre og hardere for å få enda bedre resultater med hjelp av dette fantastiske kosttilskuddet!

* Denne erklæringen har blitt vitenskapelig bevist av European Food Safety Authority (EFSA) og godkjent av EU-kommisjonen (EC).

Grunner til å kjøpe Scitec Nutrition Creatine Monohydrate:

  • Kan gjøre deg sterkere
  • Kan gi en økning i muskelmasse
  • Kan gi en økning i fettfri masse
  • Du kan bli raskere, sterkere og mer eksplosiv
     
Artikkelnummer: 11950
Vis hele produkttekst
Næringsinnhold

Næringsinnhold per dagsdose 5 g

Kreatinmonohydrat
-hvorav kreatin

5000 mg
4420 mg

Innhold: Kreatinmonohydrat

Ingredienser

100% Kreatin monohydrat

AnbefaltDosering

Innta 5 gram kreatin monohydrat daglig.

Ønsker du raskere effekt av kreatinen, kan du ta 4 x 5 gram kreatin daglig de første 5 dagene. Gå deretter over til vanlig dosering med 5g daglig.

Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Det frarådes mot å overskride anbefalt dosering 

Mer Info

De viktigste effektene av kreatintilskudd:

Du blir raskere og mer eksplosiv de første ti sekundene.
Du kan gjennomføre flere korte sprinter med høy kvalitet
Kan gjøre deg opp mot 20 % sterkere på under 12 uker (2, 4)
Gir en økning i fettfri masse på 1-2 kg i løpet av så lite som 4-28 dager (3)

I disse studiene er det også gjort undersøkelser på hva som er den mest effektive dosen. Ønsker du en hurtig økning i kreatinnivåene dine, vil vi anbefale deg å starte med en oppladningsfase på 5-7 dager med 20 gram om dagen, fordelt på 3-4 måltid. Etter dette kan du innta mellom 5 og 10 gram om dagen som en vedlikeholdsdose.

Produsent
SCITEC NUTRITION
Se alle produkter fra SCITEC NUTRITION

Scitec Nutrition produserer hele 100 000 porsjoner per time, og har unike produksjonsmetoder som sikrer smak og kvalitet!

Produktene til Scitec Nutrition har fordeler som har blitt vitenskapelig bevist og godkjent av EFSA og EC. Over 50 IFBB-atleter velger Scitec Nutrition over alle andre merker, og hele 10 millioner følgere i sosiale medier viser at dette er et merke du kan stole på. Scitec Nutrition gjør ting på én måte, den eneste riktige... Scitec-måten!

Produktomtaler