Fri frakt over 500,-

Gratis bytte og retur

1 - 4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

CageTrainer
CageTrainer CageTrainer CageTrainer CageTrainer CageTrainer CageTrainer CageTrainer CageTrainer

CageTrainer

Tilbudspris 5999,- Før 9999,-
Tilbudspris 5999,- Før 9999,-
På lager
Varenummer
300470
  • Gratis frakt over 500,-
  • Gratis bytte
 

Genial nyhet fra Abilica! Stabilt og robust stativ bygget for egenvektstrening, styrke og lek.

Stativet gir deg en rekke muligheter for å bruke kroppen din som belastning under treningen. Du kan benytte deg av en rekke tilbehør som for eksempel turnringer, slynger, og strikker. Mulighet for armgang i skrå stige for å tilpasse nivået til brukeren. Dette stativet kan brukes av alle i alle aldre, uansett nivå.

Ekstrautstyr som ringer, slynger, matter og strikker selges separat.
Vis hele produkttekst
Mer Info

Stativet er 260 cm høyt på det høyeste og har en rekke ulike grep og muligheter for gjennomføring av styrketrening med kroppen som belastning.

Produsert i galvanisert stål, og kan derfor monteres i hagen som et naturlig samlingspunkt for felles treningsøvelser for den aktive familie.

Monteres på betongfundamenter for nødvendig stabilitet og trygghet ved bruk. Utvendig kipping bar for power-ups/muscle-ups er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Mål oppmontert: 216 x 146 x 260 cm
Vekt: 65kg

DelayPayment

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

ServiceReklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler