Fri frakt over 500,-

Gratis bytte og retur

1 - 4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

Stream Voyage Trimsykkel
Stream Voyage Trimsykkel Stream Voyage Trimsykkel Stream Voyage Trimsykkel

Stream Voyage Trimsykkel

7499,-
7499,-
Utsolgt
Varenummer
300475
 • Gratis frakt over 500,-
 • Gratis bytte
 

Abilica Stream Voyage er en robust trimsykkel med lavt innsteg som er ideell for rehabilitering eller opptrening etter skade.

Sykkelen er utstyrt med 8 kg svinghjul og elektronisk justerbar magnetmotstand som gir 32 nivåer. Den lettelste computeren har 12 treningsprogrammer og viser relevant info om treningsøkten din. Sykkelen har en fin størrelse som passer til de fleste hjemmetreningsrom eller i stua. I tillegg har denne sykkelen håndpulssensorer og trådløs pulsmottaker i konsollen.

Den justerbare setehøyden gjør at denne sykkelen passer personer fra 135 - 195 cm, og sykkelen kan kobles via Bluetooth til iPad/iPhone og Android. Deretter kan du bruke appen iConsole+ gratis for å lage en rute og følge denne i Google Maps hvor du vil i verden. Dette gjør treningen motiverende og morsom. Motstanden justeres automatisk i sykkelen for å følge terrenget der du sykler. Når du er i mål kan treningsresultatene deles på sosiale medier.

 • 32 motstandsnivåer
 • 12 treningsprogrammer
 • 8 kg svinghjul
 • Justerbart sete
 • Passer brukere fra ca. 135 cm til ca. 195 cm
Dette produktet leveres gratis på dør!
Vis hele produkttekst
TechnicalInfo

Varenavn: Stream Voyage

Mål: 95 x 51 x 143 cm
Setejustering: Horisontalt og vertikalt
Justerbare støtteben
Transporthjul
Motstand: Magnetisk
Motstandsnivåer: 32
Strømforsyning: 220V
Maksimal brukervekt: 150 kg
Produktvekt: 46 kg

Computer:

 • LCD skjerm
 • 14 treningsprogrammer
 • Funksjon: Tid, hastighet, distanse, watt, tråkkfrekvens, kaloriforbruk, puls
 • Bluetooth tilkobling for mobil og nettbrett (Android og iOS)
 • Håndpulssensor
 • Trådløs pulsmottaker, pulsbelte medfølger ikke
 • Quick start
DelayPayment

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

ServiceReklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler