Fri frakt over 500,-

Gratis bytte og retur

1 - 4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

Elements Washed Pant - Smoky Volcan
Elements Washed Pant - Smoky Volcan Elements Washed Pant - Smoky Volcan Elements Washed Pant - Smoky Volcan Elements Washed Pant - Smoky Volcan Elements Washed Pant - Smoky Volcan Elements Washed Pant - Smoky Volcan Elements Washed Pant - Smoky Volcan Elements Washed Pant - Smoky Volcan

Elements Washed Pant - Smoky Volcan

Utsolgt
Varenummer
X12902
  • Gratis frakt ved ordre over 500,-
  • Gratis bytte
 

Reebok Elements Washed Pant er en comfy bukse som passer like bra til hverdags, trening og kos!

Den nye joggebuksen til Reebok er utrolig komfortabel å ha på. Plagget føles behagelig mot kroppen og passformen er normal. I livet finner du en praktisk strikk til justering, lommer på hver av sidene og en liten signaturlogo op det ene benet. Passer utmerket til og fra trening, en sporty hverdag eller avslapping hjemme. 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Snøring i livet
  • Signaturlogo
  • Behagelig
  • Farge: lilla
Artikkelnummer: CF8629
Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler