Fri frakt over 500,-

Gratis bytte og retur

1 - 4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

Dala Mimic Parka Women
Dala Mimic Parka Women Dala Mimic Parka Women Dala Mimic Parka Women Dala Mimic Parka Women Dala Mimic Parka Women Dala Mimic Parka Women Dala Mimic Parka Women

Dala Mimic Parka Women

Tilbudspris 1249,- Før 2499,-
Tilbudspris 1249,- Før 2499,-

Størrelsesguide
På lager
Varenummer
400213
  • Fri frakt over 500,-
  • 1 - 4 dager levering!
 

Haglöfs Dala Mimic Parka Women i sort er en klassisk vinterjakke du kommer til å like!

En isolert jakke laget med luftig QuadFusion™ Mimic – et innovativt materiale som etterlikner dun, men yter bedre når det er vått. Den har et delikat design, og passer like fint på fjellet som i byen. Jakken er behandlet og konstruert for å gi utmerket varme og tørrhet ved hjelp av materialer med høy grad av bærekraftighet. Tilpasset til alle typer forhold under eventyrene dine. 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Varm
  • Lett og luftig
  • Gode egensakper når det er vått
  • Farge: sort
  • Materiale: 100% resirkulert polyamid, 30D fiberbestandig, glatt vevt stoff, 48 g / m², bluesign® godkjent 
 
Vis hele produkttekst
Produsent
HAGLÖFS
Se alle produkter fra HAGLÖFS

Haglöfs tilbyr friluftsutstyr av høy kvalitet og komfort!

Haglöfs er bygget på et sterkt verdidrevet fundament; De er pålitelige, nysgjerrige og stolte. Pålitelighet betyr at du kan stole på dit Haglöfs utstyr for å være holdbar, funksjonell og bærekraftig. Nysgjerrighet kommer fra å evaluere oss selv for å bli enda mer innovativ og relevant. Og stolthet handler om deres sanne lidenskap for alt de gjør - slik at du ser bedre ut, føler deg bedre og utfører bedre med Haglöfs utstyr. Med dette er deres visjon så åpenbar, og det er sant: Haglöfs ønsker å inspirere folk til å komme seg ut!

Det er viktig for merket å være din partner utendørs, uansett om det er utendørs opplevelse som campinghelg en gang i året - eller om du er ute på polarekspedisjoner. Den ene campinghelgen er like viktig; det er et minne som blir opprettet der og da. 

Produktomtaler