Fri frakt over 500,-

Gratis bytte og retur

1 - 4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

Nordsjø Sweater Crew Neck - Draj Blue / Grey

Tilbudspris 839,- Før 1199,-
Tilbudspris 839,- Før 1199,-
På lager
Varenummer
X15201
  • Fri frakt over 500,-
  • 1 - 4 dager levering!
 

Nordsjø sweater crew neck fra Devold® Originals er varme, tradisjonelle gensere i 100 % ren, ny ull fra norske sauer! 

Opprinnelig ble disse genserne laget for fiskere og andre arbeidere som ble utsatt for det barske klimaet langs norskekysten. I dag har de blitt populære mellom- eller ytterplagg i kaldt vær. For å gi genserne mykhet og fasong er de forvasket. Ta hensyn til at Devold® Originals genserne er unisex-modeller når du velger din størrelse.

DEVOLD
Se alle produkter fra DEVOLD

Devold produserer kvalitetsklær med ull som råmateriale til sporty jenter og gutter

Devold of Norway har produsert ullklær og ullundertøy siden 1853, noe som gjør oss dem til den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Selv om det i dag er mer enn 155 år siden Ole Andreas grunnla bedriften, er målsettingen den samme – å skape klær av høy kvalitet som tåler påkjenninger og beskytter mennesker mot vær og vind.

Når det er kaldt, er det viktig å tenke på hva du har innerst mot huden. Når du er aktiv og blir fuktig på kroppen er det viktig å ha plagg som kan absorbere og slippe ut fuktighet, for å kjøle ned eller varme opp kroppen. Langfibret merinoull er et miljøvennlig og fornybart materiale og er hovedfiberen i alle plaggene til Devold®. Plagg i ren merinoull har eksepsjonelle pusteegenskaper og egner seg derfor godt til de fleste aktiviteter – uavhengig av årstid.