Fri frakt over 500,-

Gratis bytte og retur

1 - 4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

Svalbard Sweater High Neck - Hindberry
Svalbard Sweater High Neck - Hindberry Svalbard Sweater High Neck - Hindberry Svalbard Sweater High Neck - Hindberry Svalbard Sweater High Neck - Hindberry Svalbard Sweater High Neck - Hindberry Svalbard Sweater High Neck - Hindberry Svalbard Sweater High Neck - Hindberry

Svalbard Sweater High Neck - Hindberry

Utsolgt
Varenummer
400255
  • Gratis frakt over 500,-
  • Gratis bytte
 

Devold Svalbard Sweater High Neck er en varm, tradisjonell genser i 100% ren ull fra norske sauer!

Disse genserne ble opprinnelig laget for fiskere og andre arbeidere som var utsatt for klimaet langs norskekysten. I dag har dette blitt populære mellom- og ytterplagg som brukes i kaldt vær. Der er forvasket for å gi de en fantastisk mykhet og fin fasong.

Ta hensyn til at Devold® Originals genserne er unisex-modeller når du velger din størrelse.

Grunner til å kjøpe Devold Svalbard Sweater High Neck:

  • 100% ren ull fra norske sauer
  • Klassisk design
  • Laget for å tåle røffe forhold
  • Farge: Rød
  • Materiale: 100% ull
Vis hele produkttekst
Produsent
DEVOLD
Se alle produkter fra DEVOLD

Devold produserer kvalitetsklær med ull som råmateriale til sporty jenter og gutter

Devold of Norway har produsert ullklær og ullundertøy siden 1853, noe som gjør oss dem til den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Selv om det i dag er mer enn 155 år siden Ole Andreas grunnla bedriften, er målsettingen den samme – å skape klær av høy kvalitet som tåler påkjenninger og beskytter mennesker mot vær og vind.

Når det er kaldt, er det viktig å tenke på hva du har innerst mot huden. Når du er aktiv og blir fuktig på kroppen er det viktig å ha plagg som kan absorbere og slippe ut fuktighet, for å kjøle ned eller varme opp kroppen. Langfibret merinoull er et miljøvennlig og fornybart materiale og er hovedfiberen i alle plaggene til Devold®. Plagg i ren merinoull har eksepsjonelle pusteegenskaper og egner seg derfor godt til de fleste aktiviteter – uavhengig av årstid. 

Produktomtaler