Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

Over 750 000 ordrer sendt i Norge

BB Fitness Long Tights
BB Fitness Long Tights BB Fitness Long Tights BB Fitness Long Tights BB Fitness Long Tights

BB Fitness Long Tights

Utsolgt
Varenummer
X1327
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Better Bodies Fitness Long Tights er en kul treningstights som fremhever dine former!

Jeg digger denne tightsen som har kontrastfarget piping som skaper en atletisk form og en herlig look på rumpa. Linningen er foret innvendig med kontrastfargen, og leggen er med antigli i glidelåsen og med flate sømmer. Stoffet er utrolig behagelig og er spesielt utviklet for styrketrening og fitness! Vi anbefaler denne tightsen da den er utrolig behagelig på, har god høyde bak, noe lavere foran slik at den ikke strammer under trening og god lengde på bena. Pustende egenskaper og stretch for optimal komfort!

Egenskaper:

  • Lav i livet i front, normal bak
  • Noe stor i størrelsen
  • Glidelås i bena
  • Normal i str, men velg str etter størrelsestabell
  • Kvalitet: 89% (Meryl) polyamid, 11% Lycra

Artikkelnummer: 110682
Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler