Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

Over 750 000 ordrer sendt i Norge

-30% SPAR 1650,-
Trampoline med sikkerhetsnett og stige 4.3 m Grønn
Trampoline med sikkerhetsnett og stige 4.3 m Grønn Trampoline med sikkerhetsnett og stige 4.3 m Grønn

Trampoline med sikkerhetsnett og stige 4.3 m Grønn

Tilbudspris 3 849,- Før 5 499,-
Tilbudspris 3 849,- Før 5 499,-
Utsolgt
Varenummer
402121
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

JumpMaster Trampoline med sikkerhetsnett og stige 4.3 m i grønn er laget med fokus på sikkerhet og funksjonalitet! 

 

Å hoppe på trampoline er ikke bare gøy for alle aldersgrupper, men det er også kjempegod trening. Vi anbefaler minst 30 minutter moderat aktivitet hver dag, og med en trampoline rett utenfor døren blir det enkelt å nå målet. I tillegg vil hele familien få et morsomt samlingspunkt for sunn aktivitet som bidrar til samhold og glede!

 

Hvis du vil ha en trampoline som er både morsom og trygg å bruke passer denne helt perfekt. Trampolinen har 72 stk fjærer og en solid hoppeduk som gir god sprett. Her er det duket med masse morro for barn og voksne i alle aldre. Når du kjøper denne får du en komplett trampolinepakke med både sikkerhetsnett og stige. Med andre ord får du alt barna trenger for en god og trygg hoppeopplevelse.

 

Kantpolstringen er hele 3cm tykk og 30 cm bred. Dette sørger for at den dekker godt over fjærene og at det er godt med polstring mot rammen og fjærene. Den er laget i værbestandig PVC materiale som tåler å utsettes for sol, regn og og vind.
Sikkerhetsnettet har overlappende inngang, slik at den lukker seg selv enkelt. Dette øker sikkerheten under hoppingen og levetiden på nettet. Sikkerhetsnettet er finmasket sånn at fingre og tær ikke setter seg fast under bruk. Sikkerhetsnettet sitter på utsiden av kantpolstringen og under hopperingen, noe som gir den høyere sikkerhet.
Stolpene til sikkerhetsnettet går helt ned til bakken, da får man bedre stabilitet på hele sikkerhetsnettet. Stolpene har i tillegg god polstring med sort overtrekk som beskytter mot været. Rammen på trampolinen er i galvanisert stål for god rustbeskyttelse.

 

JumpMaster Trampoliner passer for deg som vil:

  • Ha fokus på sikkerhet
  • Ønsker god kvalitet og funksjonalitet
  • Vil ha en solid trampoline for hele familien
  • Vil ha en morsom og leken treningsform


Gratis hjemlevering!
 

Artikkelnummer: 372947

Vis hele produkttekst
Mer Info

For å få mest mulig ut av din trampoline bør du prøve disse lekene:

 

Balleken

Fyll trampolinen med noen små baller og prøv å unngå dem. Gjør leken vanskeligere ved å lande på rumpe og knær uten at det er lov til å røre ballene. Dette kan også gjøres med tomflasker. Du lager dine egne regler om hva som skjer når rører en ball eller tomflaske (ute av leken, mister et poeng etc.).

 

Cherry Bomb

Det samme som balleken, men med kun én litt større ball. Ballen starter hos en person som kaster den opp i lufta for å starte leken. Alle kan gjøre hva de vil for å prøve å sprette ballen mot de andre spillerne, men det er ikke lov å røre ballen.

 

Popcorn

Én person ligger i midten av trampolinen som en liten ball (i fosterstilling). De andre hopper rundt og prøver å sprette personen slik at personen glipper taket og må "åpne seg". Når dette skjer bytter man på hvem som skal være popcorn. Vær forsiktig og ikke hopp for hardt!

 

Blindebukk

En person sitter med øynene lukket i fem sekunder mens de andre plasserer seg rundt på trampolinen. Blindebukken skal prøve å berøre de andre, men har kun lov til å krype rundt. De andre kan gjøre hva de vil, med det er ikke lov til å hoppe over personen. Når noen blir tatt er de blindebukken. Åpnes øynene må man telle til fem på nytt!

 

Denne kan også lekes ved at personen skal prøve å kjenne seg fram til hvem som ble fanget før man kan bytte.

 

Vannspreder

Ingenting er så morsomt som å leke med vann! Putt en vannspreder under trampolinen og la barna hoppe i sola. Det fungerer også fint å spyle ned ungene med hageslangen mens de hopper.

 

Ninja

Alle har bind for øynene unntatt én person. Denne personen er ninjaen og skal prøve å få de andre til å falle uten å dytte, sparke eller skade noen. Personene med bind for øynene skal gjøre det samme med ninjaen. Vær forsiktig og bytt på hvem som er ninja for å gjøre det morsomt!

 

Gjør et triks!

Hver person skal gjøre et triks på trampolinen. Dette kan være å hoppe høyt, lande på rumpa, lande på knær, ta en salto osv. Bytt på å gjøre triks og se hvem som kan finne på det kuleste. Leken kan gjøres mer interessant ved at hver person må prøve på det samme trikset som den forrige, og deretter legge til et triks for å lage en lang kombo!

 

Bruk fantasien og du får timesvis med aktiv moro!

TechnicalInfo

Diameter: 4,3m
Antall fjærer: 96.00 stk
Maksimal brukervekt: 150.00 kg
Høyde trampoline: 90.00 cm
Høyde inkl sikkerhetsnett: 272.00 cm
Bredde kanpolstring: 300.00 mm
Tykkelse kanpolstring: 30 mm
Vekt inkl sikkerhetsnett: 107.00 kg
Garanti ramme: Livstid
Garanti kantpolstring: 2.00 år
Garanti hoppeduk: 2.00 år
Garanti fjærer: 2.00 år

Produsent
JUMPMASTER
Se alle produkter fra JUMPMASTER
Produktomtaler