Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

EL Marble Group Tee - Bunker Blue
EL Marble Group Tee - Bunker Blue EL Marble Group Tee - Bunker Blue EL Marble Group Tee - Bunker Blue EL Marble Group Tee - Bunker Blue EL Marble Group Tee - Bunker Blue EL Marble Group Tee - Bunker Blue EL Marble Group Tee - Bunker Blue EL Marble Group Tee - Bunker Blue

EL Marble Group Tee - Bunker Blue

Utsolgt
Varenummer
X14387
  • 90 dagers åpent kjøp

Reebok EL Marble Group Tee er treningstskjorten for deg som liker å se bra ut!

Med denne ser du like fresh ut når du er gjennomvåt av svette som når du kom på trening. Den gode bomullsblandingen føles digg å ha på og gjør dessuten at den passer like bra til fritid som til trening.

Egenskaper:

  • Bomullsblanding
  • Fresht design 
  • Passer til trening og fritid
  • Farge: Blå og svart
  • Materiale: 80% bomull, 20% polyester

Artikkelnummer: D94173

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler