Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Elements Logo Tee - Black
Elements Logo Tee - Black Elements Logo Tee - Black Elements Logo Tee - Black Elements Logo Tee - Black Elements Logo Tee - Black Elements Logo Tee - Black Elements Logo Tee - Black Elements Logo Tee - Black

Elements Logo Tee - Black

Utsolgt
Varenummer
X14485
  • Gratis bytte i 30 dager

Reebok Elements Marble Logo Tee i svart er et must til både trening og fritid!

T-skjorta som passer til alt! Med et mykt materiale og et røft utseende er denne T-skjorta like digg på sofaen som den er til trening eller sammen med jeans for en sporty hverdagslook!

Egenskaper:

  • Slimfit
  • Myk
  • Stor logo i front
  • Farge: svart
  • Materiale: 80% bomull, 20% polyester

 

 Artikkelnummer: D95551

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler