Elements Marble Logo Tee - Almost Grey
Elements Marble Logo Tee - Almost Grey Elements Marble Logo Tee - Almost Grey Elements Marble Logo Tee - Almost Grey Elements Marble Logo Tee - Almost Grey Elements Marble Logo Tee - Almost Grey Elements Marble Logo Tee - Almost Grey Elements Marble Logo Tee - Almost Grey

Elements Marble Logo Tee - Almost Grey

Utsolgt
Varenummer
X14480
  • Gratis bytte i 30 dager

Reebok Elements Marble Logo Tee i almost grey er en klassisk T-skjorte med unik logo i front!

Fin og behagelig T-skjorte med feminin passform! Denne sitter godt på kroppen uansett om du trener eller bruker den til hverdags. Den føles komfortabel mot huden og er like fin til tights som til jeans. 

Egenskaper:

  • Slimfit
  • Mykt materiale
  • Unik logo i front
  • Farge: grå
  • Materiale: 80% bomull, 20% polyester

 Artikkelnummer: CY3599

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler