Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Expedition Ullbukse Herre - Grønn
Expedition Ullbukse Herre - Grønn Expedition Ullbukse Herre - Grønn Expedition Ullbukse Herre - Grønn Expedition Ullbukse Herre - Grønn Expedition Ullbukse Herre - Grønn Expedition Ullbukse Herre - Grønn

Expedition Ullbukse Herre - Grønn

Bilde av størrelsesguide for Devold ullklær herre

Størrelsesguide
Utsolgt
Varenummer
402189
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Devold Expedition Man Long Johns er en ullbukse til herre designet for ekstreme værforhold.

 

Tolags ull-undertøy for ekstreme værforhold, som er utprøvd på flere polfarferder! Denne ullstilongsen holder deg garantert varm denne sesongen. Innsiden er av 100% merinull, mens utsiden består av 90% Aquaduct-behandlet merinoull i kombinasjon med 10% polyamid for høy slitestyrke. Høy isoleringsevne og helt unike fukt-transporterende egenskaper. Aquaduct-behandlingen i det ytterste laget gir økt absorbsjon av fuktighet fra kroppen slik at den fordamper raskere. Din go-to ullbukse på kalde dager!

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Fukttransporterende
  • Høy isoleringsevne
  • Farge: Grønn
  • Materiale 1: 100% merinoull
  • Materiale 2: 90% Aquaduct-behandlet merinoull, 10% polyamid

Artikkelnummer: GO 155 124 A 421A

Vis hele produkttekst
Produsent
DEVOLD
Se alle produkter fra DEVOLD

Devold produserer kvalitetsklær med ull som råmateriale til sporty jenter og gutter

Devold of Norway har produsert ullklær og ullundertøy siden 1853, noe som gjør oss dem til den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Selv om det i dag er mer enn 155 år siden Ole Andreas grunnla bedriften, er målsettingen den samme – å skape klær av høy kvalitet som tåler påkjenninger og beskytter mennesker mot vær og vind.

Når det er kaldt, er det viktig å tenke på hva du har innerst mot huden. Når du er aktiv og blir fuktig på kroppen er det viktig å ha plagg som kan absorbere og slippe ut fuktighet, for å kjøle ned eller varme opp kroppen. Langfibret merinoull er et miljøvennlig og fornybart materiale og er hovedfiberen i alle plaggene til Devold®. Plagg i ren merinoull har eksepsjonelle pusteegenskaper og egner seg derfor godt til de fleste aktiviteter – uavhengig av årstid. 

Produktomtaler