Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Gracie Curve Tights - Light Pink Print
Gracie Curve Tights - Light Pink Print Gracie Curve Tights - Light Pink Print Gracie Curve Tights - Light Pink Print Gracie Curve Tights - Light Pink Print Gracie Curve Tights - Light Pink Print Gracie Curve Tights - Light Pink Print Gracie Curve Tights - Light Pink Print Gracie Curve Tights - Light Pink Print

Gracie Curve Tights - Light Pink Print

799,-
799,-
Utsolgt
Varenummer
X14604
  • 90 dagers åpent kjøp

Better Bodies Gracie Curve Tights i lekker farge lyser opp og gir ekstra motivasjon på en hver treningsøkt!

Tightsen kommer i en herlig rosafarge med signaturlogo på leggen. Passformen er tettsittende med høyt liv, slik at den sitter på plass under hele økten. Samtidig har den god stretch og gir deg full bevegelsesfrihet til det du ønsker å utføre. Passer til all slags trening, men også en trendy hverdag! 

Egenskaper:

  • Slim passform
  • Høy på livet
  • Antibakteriell
  • Elastisk
  • Behagelig på
  • Farge: rosa
  • Materiale: 80% polyamid, 20% elastan


Artikkelnummer: 110880-418

Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler