Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Gracie Tee - White
Gracie Tee - White Gracie Tee - White Gracie Tee - White Gracie Tee - White Gracie Tee - White

Gracie Tee - White

Utsolgt
Varenummer
X14316
  • 90 dagers åpent kjøp

Better Bodies Gracie Tee i hvit er en myk og god t-skjorte til trening!

Fin og praktisk t-skjorte fra Better Bodies. Den har en fin passform, samt et behagelig og mykt materiale. På framsiden finner du en stilig signaturlogo som gjør hele plagget. T-skjorten har egenskaper som frakter svette og fukt vekk fra kroppen, slik at du til enhver tid kan føle deg komfortabel. Passer like bra til trening som til en sporty hverdag. 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Elastisk
  • Behagelig 
  • fukttransporterende materiale
  • Farge: hvit
  • Materiale: 100% tencell


Artikkelnummer: 110872-001

 Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler