Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Hamilton Singlet Herre - Sort
Hamilton Singlet Herre - Sort Hamilton Singlet Herre - Sort Hamilton Singlet Herre - Sort Hamilton Singlet Herre - Sort Hamilton Singlet Herre - Sort Hamilton Singlet Herre - Sort Hamilton Singlet Herre - Sort Hamilton Singlet Herre - Sort

Hamilton Singlet Herre - Sort

Utsolgt
Varenummer
X14598
  • Gratis bytte i 30 dager

Better Bodies Hamilton Tank i svart er komfortabel å trene i og har et klassisk design!

Sømløs singlet med T-back rygg som er deilig å trene i. Den har strikkede striper på sidene som gir et stilig og nøytralt design.

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Strikkede kontraststriper 
  • T-back for god bevegelsesfrihet
  • Farge: Svart
  • Materiale: 100% polyamide

 

Artikkelnummer: 120907-999
Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler