Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Harlem Jacket - Military Camo
Harlem Jacket - Military Camo Harlem Jacket - Military Camo Harlem Jacket - Military Camo Harlem Jacket - Military Camo Harlem Jacket - Military Camo Harlem Jacket - Military Camo

Harlem Jacket - Military Camo

Utsolgt
Varenummer
X14417
  • 90 dagers åpent kjøp

Better Bodies Harlem Track Jacket med camo mønster er en lett og stilig overtrekksjakke!

Denne er digg å bruke og er enkel å dra på seg når man skal ut. Den er vindavvisende og har en løs passform som gjør at du fint kan bruke en hettegenser under den uten at det føles trangt. Den har hette med snøring og en praktisk kengurulomme på magen.  Better Bodies logoen er printet på ermene og snøring i livet gir deg mulighet til å tilpasse etter ønske og behov.

Egenskaper:

  • Kengurulomme
  • Vindavvisende
  • Better Bodies logo på ermene
  • Lettvekt
  • Farge: Military camo
  • Materiale: 100% polyester
     
Artikkelnummer: 120902-613
Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler