Harlem Tee - Dark Navy
Harlem Tee - Dark Navy Harlem Tee - Dark Navy Harlem Tee - Dark Navy Harlem Tee - Dark Navy Harlem Tee - Dark Navy Harlem Tee - Dark Navy Harlem Tee - Dark Navy Harlem Tee - Dark Navy

Harlem Tee - Dark Navy

Utsolgt
Varenummer
X14563
  • Gratis bytte i 30 dager

Better Bodies Harlem i dark navy er en luftig og god T-skjorte i mesh med kontrastfarger!

En behagelig V hals T-skjorte med god fukttransport og hurtigtørkende egenskaper. Mesh stoffet er lett og luftig og sørger for å holde deg i en behagelig temperatur. Den har en løs passform og kontraststriper på halsen, ermene og sidene som gir plagget en kul look.

Egenskaper:

  • V hals
  • Luftig mesh materiale
  • Løs passform
  • Farge: Blå
  • Materiale: 100% polyester

 

Artikkelnummer: 120905-591
Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler