Lynrask levering

Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Over 850 000 ordrer sendt i Norge

X-Life trenings- og motivasjonsblogg

Velkommen til vår blogg! Her finner du de siste treningstrendene, ferdige treningsprogram,  sunne og gode oppskrifter - og masse treningsmotivasjon!


Ukens utvalgte

dup treningsprogram

DUP-treningsprogram for råtasser

Det finnes utallige måter å sette opp en treningsplan på, men hvordan skal du vite at det du gjør faktisk gir resultater? Noe av det beste forskerne har klart å komme opp med for økning i styrke og muskelmasse; DUP-trening.
proteinpulver fast-1 x-life

Valg av proteinpulver

Det finnes utallige typer proteinpulver på markedet, fra ulike leverandører med forskjellige funksjoner. Vår guide hjelper deg å velge riktig proteinpulver!
markløft

Dette enkle tipset gir deg garantert bedre effekt av treningsprogrammet ditt!

Uansett hva som er målet med styrketreningen din, så er det én ting du trenger for å nå det: progresjon. I dette innlegget får du et enkelt tips som er lett å følge, og som garantert gir resultater!
ZMA x-life

5 gode grunner for å bruke kosttilskuddet ZMA

Du har helt sikkert hørt mye snakk om ZMA og lurer kanskje på om dette er noe du bør føye til din daglige dose kosttilskudd.
bli sterkere i crossfit

CrossFit - slik blir du sterkere!

CrossFit er en styrke- og kondisjonstreningsform utviklet for å hjelpe folk til å få et bredt treningsutbytte. CrossFits treningsfilosofi handler om konstant varierte funksjonelle bevegelser som utføres med høy intensitet for å oppnå god fysisk form!
pre workout

Pre-Workout (PWO) - noe for meg?

Pre-Workout (PWO) har blitt populært blant mange som trener, men hva er det og hvorfor tar man det?
frokost

Er frokosten viktig for vektnedgang?

Er du en av de som tviholder på troen om at du på død og liv må spise frokost om du vil gå ned i vekt? Du er nok ikke alene om du tenker det.
abilica treningshanske

Begrenset av grepet på trening?

Om du er redd for å stagnere på grunn av grepet, kan det være en fordel å ta i bruk hjelpemidler som reimer, hansker eller kalk i hvertfall på de tyngste løftene i tillegg til å trene opp grepsstyrken ved siden av!
kreatin monohydrat

Kreatin Monohydrat - Ekte muskelpulver!

Kreatin er et av de få kosttilskuddene med meget god dokumentasjon for sin effekt. Men vet du egentlig hvilken effekt kreatin gir, og hvilket type kreatin som gir best effekt?

Mest lest siste uken


Hvilken treningssko skal du velge?

Det er lett å gå seg vill i skoverden. Hvilken sko skal du bruke til styrketrening? Hvilken sko skal du bruke til løping? Ta en titt på denne guiden neste gang du trenger nye treningssko!
treningsprogram

Slik lager du ditt eget treningsprogram!

Det du trenger å vite for å kunne skreddersy treningsprogram på egen hånd!
dup treningsprogram

DUP-treningsprogram for råtasser

Det finnes utallige måter å sette opp en treningsplan på, men hvordan skal du vite at det du gjør faktisk gir resultater? Noe av det beste forskerne har klart å komme opp med for økning i styrke og muskelmasse; DUP-trening.
six-pack

Mageøvelser: 3 fantastiske og undervurderte øvelser som gir deg six-pack!

Du burde gjøre noen spesifikke mageøvelser for at du lettere skal få de definerte magerutene du ønsker deg. Og disse øvelsene er kanskje ikke nøyaktig av den typen du trodde.!