Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

Over 750 000 ordrer sendt i Norge

-27% SPAR 175,-
CrossFit Games Speed Shorts - Sort / Grønn
CrossFit Games Speed Shorts - Sort / Grønn

CrossFit Games Speed Shorts - Sort / Grønn

Tilbudspris 474,- Før 649,-
Tilbudspris 474,- Før 649,-

Størrelsesguide
På lager
Varenummer
402073
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Reebok RC Speed Short Games i sort og grønn er en treningsshorts til herre for CrossFit og annen variert trening.

 

Rå shorts designet for CrossFit og de mest intense øktene! Denne treningsshortsen er laget med data fra tusenvis av elite og hverdags CrossFit-utøvere. Skreddersydd passform spesielt for kroppsformen til CrossFittere. Designet for å holde deg i bevegelse uten begrensninger. Shortsen er laget av et elastisk og lett, fukttransporterende stoff som frakter fuktighet vekk fra huden din og holder deg tørr og komfortabel gjennom hele treningsøkten. Det fargerike mønsteret er inspirert av surfekulturen i California. Dette blir din nye favoritt på de råeste øktene i sommer!

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Fukttransporterende
  • Hurtigtørkende
  • Elastisk midje med justeringssnor
  • Lommer
  • Farge: Sort/grønn

Artikkelnummer: EC1430 

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler