Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

750 000+ ordrer sendt

Bronx Tank - Washed Black
Bronx Tank - Washed Black Bronx Tank - Washed Black Bronx Tank - Washed Black Bronx Tank - Washed Black Bronx Tank - Washed Black Bronx Tank - Washed Black Bronx Tank - Washed Black Bronx Tank - Washed Black

Bronx Tank - Washed Black

Utsolgt
Varenummer
X13397
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Better Bodies Bronx Tank i svart ser kul og og føles fantastisk når man bruker den!

Denne behagelige singleten passer perfekt til trening. Den er lett og luftig samtidig som den sitter godt over brystet. og fremhever musklene Dette er en sikker vinner på gymmet. 

Egenskaper:

  • Lett og luftig
  • Fremhever musklene
  • Lang på baksiden
  • Farge: Svart

 

Artikkelnummer: 120885-994
Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler