Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

Over 750 000 ordrer sendt i Norge

-25% SPAR 17,-
Økologisk Sukrin 400 gram
Økologisk Sukrin 400 gram

Økologisk Sukrin 400 gram

Tilbudspris 52,- Før 69,-
Tilbudspris 52,- Før 69,-
Utsolgt
Varenummer
X12631
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Sukrin har nå kommet i et økologisk og enda bedre versjon for deg som vil velge sunt!

Sukrin inneholder null kalorier og passer derfor enten man er på diett eller om man bare vil leve sunt. Det både ser ut som og smaker som sukker, men skader ikke tennene. Det er 100% naturlig. Det virker til og som en antioksidant i kroppen. Dersom du ønsker å ta vare på helsen din, men ikke er interessert i å gå på kompromiss med smaken er Økologisk Sukrin et naturlig alternativ. Økologisk Sukrin passer perfekt over bær, frokostblanding, grøt, yoghurt, i kaffe, te, desserter og alle steder du vil ha en rund og fyldig søtsmak.

Det har vært mye fokus på den skadelige virkningen av sukker de siste årene. Så mange som 85% av befolkningen er opptatt av å begrense sitt sukkerinntak. Samtidig er mange skeptiske til de kunstige søtningsmidlene. Nå trenger du ikke å bekymre deg lenger!  

  • Sukrin gir deg den ekte smaken av sukker uten ulempene, og er i tillegg 100% naturlig. Det inneholder ingen kalorier, men har sukkerets konsistens og knaser i tennene på samme måte.
  • Sukrin har ca 75% av søtsmaken til vanlig sukker.Sukrin har vært brukt i matvarer i Japan og USA i en rekke år. Vi kan nå tilby denne naturlige sukkererstatningen til forbrukere i Norge.
  • Sukrin er et 100% naturlig produkt, basert på sukkeralkoholet Erythritol. Erythritol finnes naturlig i bl.a. pærer, meloner og sopp, og har således blitt spist av oss mennesker i lang tid.
     
Artikkelnummer: 7090017541545
Vis hele produkttekst
Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 0 kcal
Fett: 0 g
Karbohydrat: 100 g, dette er polyoler (sukkeralkoholer) og tas ikke opp av kroppen/virker ikke inn på blodsukkeret.
Sukkerarter: 0 g
Kostfiber: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g

Warning

Dette er et kosttilskudd, og skal ikke erstatte et variert kosthold.

Det frarådes mot å overskride anbefalt dosering.

 

Produsent
FUNKSJONELL MAT
Se alle produkter fra FUNKSJONELL MAT

Funksjonell Mat er produsent av sunne matprodukter, erstatninger for hvetemel og naturlig søtningsmiddel. 

 

Her finner du for eksempel Sukrin, mandelmel, Fiberfin, kokosmel, Cake in a Cup og Stevia med forskjellige smaker. Produktene er rike på proteiner, vitaminer, mineraler og fiber - og er gode erstatninger for vanlige hvetemel og sukker.

 

Funksjonell Mat produserer både sunne råvarer som som mandelmel og fiberfin, samt enkle ferdigmikser for proteinrikt brød, brownie, muffins og mer. 
Dette er sunne matprodukter som er tilpasset personer som liker å trene og lever en sunn livsstil.

Produktomtaler