Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

Over 750 000 ordrer sendt i Norge

Mens Sweatpants - Dark Grey Melange
Mens Sweatpants - Dark Grey Melange Mens Sweatpants - Dark Grey Melange Mens Sweatpants - Dark Grey Melange Mens Sweatpants - Dark Grey Melange

Mens Sweatpants - Dark Grey Melange

Utsolgt
Varenummer
400363
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Tufte Sweatpants er herlige joggebukser som kan brukes til trening, tur og avslappende dager på sofaen!

 

En god og komfortabel juggebukse er et must å ha i klesskapet. Denne har glidelås på lommene som forhindrer at ting som faller ut av lommene! Så med disse kan du nyte dagen eller treningen uten å bekymre deg for at du mister verdisakene.

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Allergivennlig
  • Abosrberer fuktighet
  • Økologisk bomull
  • Begrenser luktdannelse

Artikkelnummer: 2003-004

Vis hele produkttekst
Produsent
TUFTE WEAR
Se alle produkter fra TUFTE WEAR

Tufte Wear er leverandør av treningsklær og treningsundertøy av bambus og merinoull.
 

Kolleksjonen består av overdel og bukse i bambus og merinoull, boxershorts, t-skjorter og sokker til herre, og hipstere og sokker til jenter og damer. Kolleksjonen er basert på bambus, som gjør at plaggene oppleves som mer behagelige og multifunksjonelle enn treningsklær basert på andre tekstiler.

Dette gjør at klærne egner seg godt til både trening, hardt arbeid og fritid. Mannen bak designet er en av Norges mest meritterte idrettsutøvere, roeren og bonden Olaf Tufte. Tufte Wear utvikler alle produkter med bambus som hovedtekstil. Bakgrunnen for det er at bambus er superabsorberende og transporterer fukt, samtidig som det er antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig.

 

Produktomtaler