Fri frakt over 500,-

Gratis bytte og retur

1 - 4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

Mens Wool Fleece Half-Zip - Deep Forest Melange
Mens Wool Fleece Half-Zip - Deep Forest Melange Mens Wool Fleece Half-Zip - Deep Forest Melange Mens Wool Fleece Half-Zip - Deep Forest Melange Mens Wool Fleece Half-Zip - Deep Forest Melange Mens Wool Fleece Half-Zip - Deep Forest Melange Mens Wool Fleece Half-Zip - Deep Forest Melange

Mens Wool Fleece Half-Zip - Deep Forest Melange

Tilbudspris 599,- Før 1 199,-
Tilbudspris 599,- Før 1 199,-

Størrelsesguide
På lager
Varenummer
400357
  • Gratis frakt ved ordre over 500,-
  • Gratis bytte
 

Tufte Mens Wool Fleece Half-Zip i blå farge er en praktisk høyhalset genser som gir deg komfort og varme uansett hva slags aktiviteter du er i gang med!

 

I motsetning til mange andre fleece-produkter er vår fleece laget av 100 % merinoull og inneholder ikke mikroplast, noe som gjør plagget helt miljøvennlig. Genseren har brystlomme med glidelås, for alle små gjenstander du vil ha med på tur. Alt i alt er denne genseren et utmerket mellomlag for kalde vinterdager.

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Lomme med glidelås
  • Høy hals med glidelås
  • Farge: Blå
  • Materiale: 100% merinoull

Artikkelnummer:1300-033

Vis hele produkttekst
Produsent
TUFTE WEAR
Se alle produkter fra TUFTE WEAR

Tufte Wear er leverandør av treningsklær og treningsundertøy av bambus og merinoull.
 

Kolleksjonen består av overdel og bukse i bambus og merinoull, boxershorts, t-skjorter og sokker til herre, og hipstere og sokker til jenter og damer. Kolleksjonen er basert på bambus, som gjør at plaggene oppleves som mer behagelige og multifunksjonelle enn treningsklær basert på andre tekstiler.

Dette gjør at klærne egner seg godt til både trening, hardt arbeid og fritid. Mannen bak designet er en av Norges mest meritterte idrettsutøvere, roeren og bonden Olaf Tufte. Tufte Wear utvikler alle produkter med bambus som hovedtekstil. Bakgrunnen for det er at bambus er superabsorberende og transporterer fukt, samtidig som det er antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig.

 

Produktomtaler