Fri frakt over 500,-

Gratis bytte og retur

1 - 4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

Mens Wool Fleece Jacket - Dress Blues Melange
Mens Wool Fleece Jacket - Dress Blues Melange Mens Wool Fleece Jacket - Dress Blues Melange Mens Wool Fleece Jacket - Dress Blues Melange Mens Wool Fleece Jacket - Dress Blues Melange Mens Wool Fleece Jacket - Dress Blues Melange Mens Wool Fleece Jacket - Dress Blues Melange

Mens Wool Fleece Jacket - Dress Blues Melange

Tilbudspris 499,- Før 1 299,-
Tilbudspris 499,- Før 1 299,-

Størrelsesguide
På lager
Varenummer
400359
  • Gratis frakt ved ordre over 500,-
  • Gratis bytte
 

Tufte Mens Wool Fleece Jacket er en praktisk jakke med komfort og varme som passer til alle typer aktivitet!

 

I motsetning til mange andre fleece-produkter er Tufte sin fleece laget av 100 % merinoull og inneholder ikke mikroplast, noe som gjør plagget helt miljøvennlig. Jakken har to lommer i front med glidelås, for alle små gjenstander du vil ha med på tur. Et utmerket mellomlag for kalde vinterdager – bare kast på en vindtett jakke, så er du i gang!

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Lommer med glidelås
  • Komfortabel å bruke
  • Farge: Blå
  • Materiale: 100% merinoull

Artikkelnummer: 1301-034

Vis hele produkttekst
Produsent
TUFTE WEAR
Se alle produkter fra TUFTE WEAR

Tufte Wear er leverandør av treningsklær og treningsundertøy av bambus og merinoull.
 

Kolleksjonen består av overdel og bukse i bambus og merinoull, boxershorts, t-skjorter og sokker til herre, og hipstere og sokker til jenter og damer. Kolleksjonen er basert på bambus, som gjør at plaggene oppleves som mer behagelige og multifunksjonelle enn treningsklær basert på andre tekstiler.

Dette gjør at klærne egner seg godt til både trening, hardt arbeid og fritid. Mannen bak designet er en av Norges mest meritterte idrettsutøvere, roeren og bonden Olaf Tufte. Tufte Wear utvikler alle produkter med bambus som hovedtekstil. Bakgrunnen for det er at bambus er superabsorberende og transporterer fukt, samtidig som det er antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig.

 

Produktomtaler