Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

Over 750 000 ordrer sendt i Norge

-29% SPAR 1000,-
AirTrack Home 300
AirTrack Home 300 AirTrack Home 300 AirTrack Home 300 AirTrack Home 300 AirTrack Home 300 AirTrack Home 300

AirTrack Home 300

Tilbudspris 2 499,- Før 3 499,-
Tilbudspris 2 499,- Før 3 499,-
På lager
Varenummer
402619
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Abilica AirTrack Home 300 er en treningsmatte fylt med luft for aktiviteter med sprett og hopp!

 

Denne fantastiske matten passer perfekt for deg som driver med turn, cheerleading, tumbling, parkour eller andre idretter med hopp og sprett. Den er like god for deg som er nybegynner som for de aktive utøverne. Her kan du øve deg på fremlengs og baklengs salto, flick-flack, araber og masse annet morro. 

 

Fargen på AirTrack Home 300 er en kombinasjon av blå og hvit. Lengden på matten er 3 meter, med 1 meters bredde og 10 cm tykkelse. AirTrack fra Abilica er produsert av svært solide materialer (DWF – double wall fabric), håndlaget og med forsterkning i alle skjøter. Gummihåndtak på sidene gjør den enkel å flytte rundt. Den veier 9 kg, og er enkel å pakke sammen/sette opp.

 

Maksimal brukervekt: 150 kg

Artikkelnummer: 372926

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler