Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

Over 750 000 ordrer sendt i Norge

PushUp Flexi
PushUp Flexi PushUp Flexi PushUp Flexi PushUp Flexi

PushUp Flexi

349,-
349,-
På lager
Varenummer
402614
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Abilica PushUp Flexi er PushUp Bars som lar deg trene på både stabil og ustabilt underlag!

Hvis du vil ha en ny måte å trene pushups på som styrker armer, skuldre, bryst og rygg er disse perfekt. Disse har en flat side som lar deg trene tradisjonelle pushups og en buet side som gjør det mer ustabilt og krever mer kontroll.

PushUp Flexi gir også mindre belastning på håndledd, noe som kan være bra om man sliter med smerter under pushups.

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler