Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Hip Thrust Treningsbenk
Hip Thrust Treningsbenk Hip Thrust Treningsbenk Hip Thrust Treningsbenk Hip Thrust Treningsbenk Hip Thrust Treningsbenk Hip Thrust Treningsbenk Hip Thrust Treningsbenk Hip Thrust Treningsbenk Hip Thrust Treningsbenk Hip Thrust Treningsbenk Hip Thrust Treningsbenk

Hip Thrust Treningsbenk

1 450,-
1 450,-
På lager
Varenummer
403892
 • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Hip Thrust er en must have treningsbenk til hjemmegymmet. Perfekt for deg som ønsker å trene rumpemuskulatur, bakside lår og adduktorer!

 

Utfør hip thrust med vekt på en enkel og sikker måte med Abilica Hip Thrust Treningsbenk. Med hip thrust benken får du større bevegelsesbane når du trener hip thrust en ved glute bridge på treningsmatte. Benken gir også muligheter for å utføre andre øvelser og trene andre muskelgrupper, her er det kun fantasien som setter grenser!
 

Som belastning kan du bruke både vektstang eller strikker ved å feste de til tappene på siden av benken. Benken er sammenleggbar og utstyrt med transporthjul og håndtak slik at du enkelt kan rulle den vekk og lagre den når den ikke er i bruk.
 

Ta hjemmetreningen til neste nivå med årets must have til hjemmetrening!

 

Egenskaper:

 • Sammenleggbar
 • Transporthjul og håndtak for enkel flytting
 • Feste til strikk på sidene
 • Maks brukervekt: 200 kg

Artikkelnummer: 373613

SKU: 403892

Vis hele produkttekst
Video

Spesifikasjoner
 • Lengde: 125 cm
 • Bredde: 62 cm
 • Bredde med tapper til strikk: 97 cm
 • Høyde: 41 cm
 • Høyde sammenslått: 19 cm
 • Vekt: 30 kg
 • Maks brukervekt: 200 kg
 • Sammenleggbar
Service og reklamasjon

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler