Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Hypersphere
Hypersphere Hypersphere Hypersphere Hypersphere Hypersphere Hypersphere

Hypersphere

2 099,-
2 099,-
Utsolgt
Varenummer
300455
  • 90 dagers åpent kjøp

Hyperice Hypershere er massasjeballen du har drømt om!

Hyperice Hypershere er en massasjeball med en lokalisert vibrasjonsteknologi, laget for å gi deg en enestående egenmassasje. Alle som har brukt en massasjeball vet at de er gode å bruke for å forbedre og opprettholde fleksibilitet og bevegelighet i muskler og bløtvev. En vanlig massasjeball kan hjelpe deg godt på vei, men Hyperice Hypershere sin vibrasjonsteknologi tar opplevelsen til et helt nytt nivå! I tillegg til trykket du legger på ønsket område gir denne ballen deg en vibrasjonsmassasje for at effekten du får skal bli enda bedre enn den du er vant med. Hypershere er et viktig verktøy for lokal bløtvevsbehandling og kan brukes av alle som ønsker bedre bevegelighet.

HYPERICE sine produkter er laget for å forbedrer resultatene dine ved å fremskynde restitusjonstiden, forebygge skader og forbedre kroppens evne til å bevege seg mer effektivt. Alle produkter fra HYPERICE er utviklet og testet slik at de oppfyller standardene til verdens beste idrettsutøvere.

Hyperice Hypersphere passer perfekt til:

  • Skadeforebygging
  • Restitusjon
  • Egenmassasje
     
Vis hele produkttekst
Produsent
HYPERICE
Se alle produkter fra HYPERICE

HYPERICE sin misjon er å tilby et verktøy som skal forbedrer resultatene ved å fremskynde restitusjonstiden, forebygge skader og forbedre kroppens evne til å bevege seg mer effektivt. Alle produkter fra HYPERICE er utviklet og testet slik at de oppfyller standardene til verdens beste idrettsutøvere.

Produktomtaler