Shoulder
Shoulder Shoulder

Shoulder

1 399,-
1 399,-
Utsolgt
Varenummer
300451
  • Gratis bytte i 30 dager

Har du noen gang hatt behov for å kjøle ned en skade, men følt at du ikke har fått kjølt ned skikkelig eller fått ordentlig kompresjon på det skadede området?

Hyperice Shoulder er designet for å gi deg maksimal kompresjon og nedkjøling av skulderen for å gi deg det beste innen kuldeterapi i tillegg til en optimal effekt og smertelindring. Hyperice Shoulder består av en kompresjonsbandasje og en iscelle med innebygd luftutløsningsventil. Den fleksible iscellen er designet for å følge kroppens konturer og maksimere kontaktpunktene for at du skal få best mulig nedkjøling og kompresjon. Iscellen er meget tynn for å skulle kunne kjøle ned området raskere og trenge dypere inn i musklene. Iscellen har en bred åpning for å gjøre den enkel å fylle og har en innebygd vanntett forsegling som gir motstand mot lekkasjer. 

HYPERICE sine produkter er laget for å forbedrer resultatene dine ved å fremskynde restitusjonstiden, forebygge skader og forbedre kroppens evne til å bevege seg mer effektivt. Alle produkter fra HYPERICE er utviklet og testet slik at de oppfyller standardene til verdens beste idrettsutøvere.

Hyperice:

  • Gir optimal kompresjon samtidig som den opprettholder en komfortabel passform
  • Designet for å ikke begrense bevegelighet under ising
  • Laget for å gi maksimal kompresjon og rask kuldeoverføring
  • Kan vaskes i vaskemaskin
Vis hele produkttekst
Produsent
HYPERICE
Se alle produkter fra HYPERICE

HYPERICE sin misjon er å tilby et verktøy som skal forbedrer resultatene ved å fremskynde restitusjonstiden, forebygge skader og forbedre kroppens evne til å bevege seg mer effektivt. Alle produkter fra HYPERICE er utviklet og testet slik at de oppfyller standardene til verdens beste idrettsutøvere.

Produktomtaler