Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Utility
Utility Utility Utility

Utility

1 199,-
1 199,-
Utsolgt
Varenummer
300448
  • Gratis bytte i 30 dager

Har du noen gang hatt behov for å kjøle ned en skade, men følt at du ikke har fått kjølt ned skikkelig eller fått ordentlig kompresjon på det skadede området?

Hyperice Utility er designet for å gi deg maksimal kompresjon og nedkjøling av ankel, albue og skinnlegg ved skade så du skal få optimal effekt og smertelindring. Hyperice Utility består av en kompresjonsbandasje og en iscelle med innebygd luftutløsningsventil. Den fleksible iscellen er designet for å følge kroppens konturer og maksimere kontaktpunktene for at du skal få best mulig nedkjøling og kompresjon. Iscellen er meget tynn for å skulle kunne kjøle ned området raskere og trenge dypere inn i musklene. Iscellen har en bred åpning for å gjøre den enkel å fylle og har en innebygd vanntett forsegling som gir motstand mot lekkasjer. 

HYPERICE sine produkter er laget for å forbedrer resultatene dine ved å fremskynde restitusjonstiden, forebygge skader og forbedre kroppens evne til å bevege seg mer effektivt. Alle produkter fra HYPERICE er utviklet og testet slik at de oppfyller standardene til verdens beste idrettsutøvere.

Hyperice:

  • Gir optimal kompresjon samtidig som den opprettholder en komfortabel passform
  • Designet for å ikke begrense bevegelighet under ising
  • Laget for å gi maksimal kompresjon og rask kuldeoverføring
  • Kan vaskes i vaskemaskin
Vis hele produkttekst
Produsent
HYPERICE
Se alle produkter fra HYPERICE

HYPERICE sin misjon er å tilby et verktøy som skal forbedrer resultatene ved å fremskynde restitusjonstiden, forebygge skader og forbedre kroppens evne til å bevege seg mer effektivt. Alle produkter fra HYPERICE er utviklet og testet slik at de oppfyller standardene til verdens beste idrettsutøvere.

Produktomtaler