Om oss

Bilde av jente som trener magemuskler med øvelsen planke på grønn treningsmatte

Om oss


X-life AS er en frittstående nettbutikk som inspirerer til en aktiv livsstil gjennom et spennende utvalg produkter til trening og aktiv fritid.

 

Vårt samfunnsansvar er å bidra til at flest mulig mennesker holder seg i aktivitet. Vi er en destinasjon der man skal finne inspirasjon til en aktiv livsstil med spennende produkter innen trening og aktiv fritid. I tillegg til å tilby stort utvalg produkter er vi opptatt av å inspirere til trening på bloggen vår.

Kundeservice er vår høyeste prioritet. Vi lever av kundene våre, derfor er vårt største fokus en sømløs kundereise. Vi har dedikerte mennesker som jobber med å ta i mot alle henvendelser for å kunne gi best mulig service. Vi har spesialister på teknisk support, og et stort lager med reservedeler hvis noe skulle oppstå etter du har kjøpt et produkt. Dette sikrer deg en trygg og god handleopplevelse hos oss.

Vi er opptatt av å jobbe med de beste leverandørene, derfor er vi svært nøye med å vurdere kvaliteten på merkevarene og produktene vi ønsker å tilby. Dette medfører at vi ofte sier nei til leverandører som ønsker å selge oss varer. Hos X-life er vi ekstremt opptatt av å levere på kundenes forventninger, og derfor kompromisser vi aldri på kvalitet. Derfor skal du være trygg på at du finner solide produkter fra seriøse leverandører med god kontroll på hele verdikjeden.

X-life har eksistert siden 2007 og ble årets nettbutikk i en kåring fra Klarna i 2010.

Siden den gang har vi hatt en sterk vekst og en spennende reise, og vi er i dag en betydelig nettbutikk i det norske markedet med en tydelig posisjon innenfor segmentene hjemmetrening og aktiv fritid.

Ved å handle hos oss får du disse fordelene

 

  • Bredt og spennende utvalg produkter av treningsutstyr, aktiv fritid, klær og sko
  • Unik service og teknisk support
  • Gratis frakt på alle ordre over 800,-
    • Pakker over 35 kg. blir levert hjem
  • Gratis bytte
  • Rask levering hele året (1-4 virkedager på lagervarer) 

 
Velkommen til en rask, trygg og hyggelig handel!


X-life AS
Ryghgata 4
3050 Mjøndalen
Tlf: 32 82 28 30 (man-fre 10:00 - 14:00)
Epost: salg@x-life.no

Org.nr. 919 122 935 MVA