Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Kensington Leggings - White Melange
Kensington Leggings - White Melange Kensington Leggings - White Melange Kensington Leggings - White Melange Kensington Leggings - White Melange Kensington Leggings - White Melange Kensington Leggings - White Melange

Kensington Leggings - White Melange

Utsolgt
Varenummer
X14343
  • Gratis bytte i 30 dager

Better Bodies Kensington Leggings i fin hvit/gråmlert farge er så komfortabel!

Deilig tights fra Better Bodies som passer til de litt roligere trenings- og restitusjonsøktene. Du velger selv om midjåbåndet skal vises som helt grått, eller svart med logo :) Denne er også megadigg å ta på etter en hard treningsøkt!

Egenskaper:

  • Slim passform
  • Stretch
  • Midjebånd som kan brettes ned
  • Kule detaljer
  • Farge: hvit melert
  • Materiale: 94% bomull og 6% elastan


Artikkelnummer: 110895-033

Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler