Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-60% SPAR 347,-
Studio French Terry Genser Dame - Blå
Studio French Terry Genser Dame - Blå Studio French Terry Genser Dame - Blå Studio French Terry Genser Dame - Blå Studio French Terry Genser Dame - Blå Studio French Terry Genser Dame - Blå Studio French Terry Genser Dame - Blå Studio French Terry Genser Dame - Blå

Studio French Terry Genser Dame - Blå

Tilbudspris 232,- Før 579,-
Tilbudspris 232,- Før 579,-

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær dame

Størrelsesguide
På lager
Varenummer
403732
  • Gratis bytte i 30 dager

Reebok Studio French Terry er en genser til dame i lekker blåfarge. Perfekt for en sporty hverdagslook og når du beveger deg til og fra treningssenteret!

 

Pustende genser med cropped lengde og en lekker rund hals. Genseren har en stor og løs passform som gir god bevegelsesfrihet noe som gjør at den passer ypperlig til oppvarming, når du beveger deg til og fra treningssenteret og på hviledager. Sporty design gir en sporty hverdagslook!

 

Egenskaper:

  • Stor passform
  • Cropped lengde
  • Rund hals
  • Langermet
  • Passer til hverdagsbruk
  • Farge: Blå

Artikkelnummer: GI8310

SKU: 403732

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler