Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Cardio Jakke - Hvit
Cardio Jakke - Hvit Cardio Jakke - Hvit Cardio Jakke - Hvit Cardio Jakke - Hvit Cardio Jakke - Hvit Cardio Jakke - Hvit Cardio Jakke - Hvit Cardio Jakke - Hvit Cardio Jakke - Hvit Cardio Jakke - Hvit Cardio Jakke - Hvit Cardio Jakke - Hvit Cardio Jakke - Hvit

Cardio Jakke - Hvit

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær dame

Størrelsesguide
Utsolgt
Varenummer
401840
  • Gratis frakt over 800,-
  • Gratis bytte i 30 dager
 

Reebok Cardio Jakke i hvit med avslappet passform for en sporty hverdag.

 

Trendy jakke med avslappet passform og oversized krage for ekstra dekning. Bruk den til og fra trening, og til en ellers sporty hverdag. 

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Oversized krage
  • Fullengdeglidelås
  • Farge: Hvit

Artikkelnummer: DP5823

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler