Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-30% SPAR 120,-
Chrystie T-skjorte Dame - Lilla
Chrystie T-skjorte Dame - Lilla Chrystie T-skjorte Dame - Lilla Chrystie T-skjorte Dame - Lilla Chrystie T-skjorte Dame - Lilla Chrystie T-skjorte Dame - Lilla Chrystie T-skjorte Dame - Lilla Chrystie T-skjorte Dame - Lilla Chrystie T-skjorte Dame - Lilla Chrystie T-skjorte Dame - Lilla

Chrystie T-skjorte Dame - Lilla

Tilbudspris 279,- Før 399,-
Tilbudspris 279,- Før 399,-

Bilde av størrelsesguide for Better Bodies treningsklær dame

Størrelsesguide
På lager
Varenummer
402666
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Better Bodies Chrystie Tee i lilla er en oversized cropped t-skjorte for trening og en ellers sporty hverdag.

 

Komfortabel t-skjorte laget i organisk bomull med en oversized passform og cropped lengde. T-skjorten har en statement logo på brystet og et sporty design. Bruk den som en den er for en avslappet, oversized stil eller knyt den opp for en tightere passform. Perfekt til bruk på styrkerommet og til hverdags!

 

Egenskaper:

  • Løs passform
  • Cropped lengde
  • Statement logo i front
  • Farge: Lilla
  • Materiale: 100% bomull

Artikkelnummer: 110962497

Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler