Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-30% SPAR 90,-
Sugar Hill Singlet - Grå
Sugar Hill Singlet - Grå Sugar Hill Singlet - Grå Sugar Hill Singlet - Grå Sugar Hill Singlet - Grå Sugar Hill Singlet - Grå Sugar Hill Singlet - Grå

Sugar Hill Singlet - Grå

Tilbudspris 209,- Før 299,-
Tilbudspris 209,- Før 299,-

Bilde av størrelsesguide for Better Bodies treningsklær dame

Størrelsesguide
På lager
Varenummer
402146
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Better Bodies Sugar Hill Halter i grå er en behagelig singlet med full bevegelsefrihet som passer til alle former for trening. 

 

Klassisk, komfortabel singlet med bryterrygg for full bevegelsesfrihet! Singleten er laget i et sømløst trikket materiale som sørger for at du føler deg komfortabel i alle situasjoner. Passer til alle former for trening og til en ellers sporty hverdag!

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Seamless
  • Bryterrygg
  • Farge: Grå
  • Materiale: 58% polyester, 35% polyamide, 7% elastan

Artikkelnummer: 110958978

Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler