Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-25% SPAR 145,-
TS DreamBlend Cotton Bukse Herre - Sort
TS DreamBlend Cotton Bukse Herre - Sort TS DreamBlend Cotton Bukse Herre - Sort TS DreamBlend Cotton Bukse Herre - Sort TS DreamBlend Cotton Bukse Herre - Sort TS DreamBlend Cotton Bukse Herre - Sort TS DreamBlend Cotton Bukse Herre - Sort TS DreamBlend Cotton Bukse Herre - Sort

TS DreamBlend Cotton Bukse Herre - Sort

Tilbudspris 434,- Før 579,-
Tilbudspris 434,- Før 579,-

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær herre

Størrelsesguide
På lager
Varenummer
403748
  • Gratis bytte i 30 dager

Reebok TS DreamBlend Cotton Bukse i sort er en komfortabel treningsbukse til herre - Perfekt for både trening og en sporty hverdagslook!

 

Komfortabel treningsbukse som raskt blir en ny favoritt i treningsgarderoben. Buksen har en behagelig passform, og er utstyrt med sidelommer og stropp ved ankelen så kan stramme inn ved anklene. En komfortabel treningsbukse som gir deg god plass til å bevege deg i. Passer like fint på trening som til en ellers sporty hverdag!

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Komfortabel
  • Pustende
  • Sidelommer
  • Stropp ved ankelen
  • Farge: Sort
  • Materiale: 80% bomull, 20% polyester

Artikkelnummer: GL3125

SKU: 403748

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler