Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-25% SPAR 212,-
TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Sort
TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Sort TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Sort TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Sort TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Sort TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Sort TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Sort TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Sort TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Sort

TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Sort

Tilbudspris 637,- Før 849,-
Tilbudspris 637,- Før 849,-

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær herre

Størrelsesguide
På lager
Varenummer
403738
  • Gratis bytte i 30 dager

Reebok TS DreamBlend Cotton Genser i sort er en komfortabel hettegenser til herre - Ypperlig for en sporty hverdagslook eller på vei til og fra trening!

 

Myk hettegenser som man vil bruke så og si heletiden. Genseren har en løs passform, kengurulommer i front og sidelommer med glidelås for oppbevaring av dine viktigste verdisaker. En behagelig hettegenser som gir deg god plass til å bevege deg i. 

 

Egenskaper:

  • Løs passform
  • Komfortabel
  • Kengurulomme
  • Sidelommer med glidelås
  • Pustende
  • Farge: Sort

Artikkelnummer: GJ6431

SKU: 403738

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler