Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-60% SPAR 287,-
TS Epic Ltwt Shorts Herre - Sort
TS Epic Ltwt Shorts Herre - Sort TS Epic Ltwt Shorts Herre - Sort TS Epic Ltwt Shorts Herre - Sort TS Epic Ltwt Shorts Herre - Sort TS Epic Ltwt Shorts Herre - Sort TS Epic Ltwt Shorts Herre - Sort TS Epic Ltwt Shorts Herre - Sort TS Epic Ltwt Shorts Herre - Sort

TS Epic Ltwt Shorts Herre - Sort

Tilbudspris 192,- Før 479,-
Tilbudspris 192,- Før 479,-

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær herre

Størrelsesguide
På lager
Varenummer
403607
  • Gratis bytte i 30 dager

Reebok TS Epic Lightweight Shorts i sort er en treningsshorts til herre designet for variert trening, som takler selv de mest intense treningsøktene.

 

Komfortabel treningsshorts designet for trening med høy intensitet! Shortsen har en utmerket fukttransport for å holde deg tørr og komfortabel selv gjennom de tøffeste treningsøktene. Sidesplitter sørger for full bevegelsesfrihet og glidelåslommen i siden lar deg trygt oppbevare kort eller nøkler. Passer til alle former for trening og blir raskt en favoritt i treningsgarderoben!

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Åpne håndlommer
  • Glidelåslomme i siden
  • Sidesplitter for full bevegelsesfrihet
  • Fukttransporterende Speedwick materiale
  • Farge: Sort
  • Materiale: 100% polyester

Artikkelnummer: FU2950

SKU: 403607

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler