Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Vaksvik Man Long Johns - Night
Vaksvik Man Long Johns - Night Vaksvik Man Long Johns - Night Vaksvik Man Long Johns - Night Vaksvik Man Long Johns - Night

Vaksvik Man Long Johns - Night

Utsolgt
Varenummer
X15191
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Devold Vaksvik Man Long Johns er en supermyk og komfortabel stilongs som passer til all slags aktivitet på både høst og vinter!

Dette allsidige basisplagget i 100 % merinoull har et kroppsnært snitt og klassiske strikkemønster fra Devold. Det pustende ullmaterialet i Jacquard -strikk føles mykt mot huden og er naturlig lukthemmende. Mønsteret har fulgt Devold gjennom generasjoner. Vaksvik Man Long Johns er perfekt til å brukes alene eller som isolerende undertøy. Like fin i urbane omgivelser som på fjellet – og selvfølgelig med alle tilhørende egenskaper merinoull tilbyr.

Grunner til å kjøpe Vaksvik Man Long Johns:

  • Klassisk design
  • Merinoull
  • Lukthemmende egenskaper
  • Pustende egenskaper
Vis hele produkttekst
Produsent
DEVOLD
Se alle produkter fra DEVOLD

Devold produserer kvalitetsklær med ull som råmateriale til sporty jenter og gutter

Devold of Norway har produsert ullklær og ullundertøy siden 1853, noe som gjør oss dem til den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Selv om det i dag er mer enn 155 år siden Ole Andreas grunnla bedriften, er målsettingen den samme – å skape klær av høy kvalitet som tåler påkjenninger og beskytter mennesker mot vær og vind.

Når det er kaldt, er det viktig å tenke på hva du har innerst mot huden. Når du er aktiv og blir fuktig på kroppen er det viktig å ha plagg som kan absorbere og slippe ut fuktighet, for å kjøle ned eller varme opp kroppen. Langfibret merinoull er et miljøvennlig og fornybart materiale og er hovedfiberen i alle plaggene til Devold®. Plagg i ren merinoull har eksepsjonelle pusteegenskaper og egner seg derfor godt til de fleste aktiviteter – uavhengig av årstid. 

Produktomtaler