Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Washington T-skjorte Herre - Grå
Washington T-skjorte Herre - Grå Washington T-skjorte Herre - Grå Washington T-skjorte Herre - Grå Washington T-skjorte Herre - Grå Washington T-skjorte Herre - Grå

Washington T-skjorte Herre - Grå

299,-
299,-
På lager
Varenummer
X12723
  • Gratis frakt over 800,-
  • Gratis bytte i 30 dager
 

Better Bodies Washington Tee er en komfortabel T-tskjorte til trening og fritid!

Denne stilige T-skjorten er behagelig å bruke og ser samtidig stilig ut. Den klassiske gråfargen passer dessuten til de aller fleste antrekk enten det er til trening eller for en tur ut med gutta. 

Nyhet høsten 2017!

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Stor Better Bodies logo 
  • Klassisk design
  • Farge: Grå
  • Materiale: 100% bomull
Artikkelnummer: 120879-940 
Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler