Lynrask levering

Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Over 850 000 ordrer sendt i Norge

-50% SPAR 240,-
BCAA PWO 350 g
BCAA PWO 350 g

BCAA PWO 350 g

Tilbudspris 240,- Før 479,-
Tilbudspris 240,- Før 479,-
På lager
Varenummer
X8671
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

BCAA Pre-Workout fra Self Omninutrition sparer deg for tid og øker ytelsen din på trening!

Du får det du trenger før trening i én og samme shake. Effekten av denne energibomben er økt ytelse, redusert muskeltretthet og forbedret elastitet. At den i tillegg er fri for karbohydrater og sukker er bare en bonus! Forholdet mellom aminosyrene i BCAA Pre-Workout er 2:1:1, og den inneholder også koffein, beta-alanine og arginin.

Dosering er én scoop (17 g) blandet i en shake med 2,5 dl vann. Ristes godt i ca. 30 sekunder og tas ca. 30 minutter før trening.

Vis hele produkttekst
Næringsinnhold

Ingredienser

 Pr. 17 gram

Beta-Alanine

4 g

L-Arginin

3 g

L-Leucin (BCAA)

2,5 g

L-Lysin

2 g

Betain (TMG)

1,5 g

L-Isoleucin (BCAA)

1,25 g

L-Valin (BCAA)

1,25 g

Koffein

200 mg

Ingredienser

Beta-Alanine, L-Arginin, L-Leucin, L-Lysin, Betain (TMG), L-Isoleucin, L-Valin, Glucuronolactone, Surhetsregulerende middel (E296), Aroma, Koffein, Farge (E162), Søtstoff (E950, E951), Piperine (95 %)

Advarsel

Oppbevares tørt og kjølig samt utenfor barns rekkevidde. Unngå direkte sollys. Ikke egnet for gravide, ammende eller barn.

Dette produktet er et kosttilskudd og erstatter ikke et variert kosthold tilrettelagt for vektnedgang. Overskrid ikke den anbefalte daglige dosen. Best før dato referer til uåpnet beholder, som er korrekt lagret.

Produsent
SELF OMNINUTRITION
Se alle produkter fra SELF OMNINUTRITION

Self Omnitrution er en internasjonal leverandør av kosttilskudd spesielt for kraftsport, fitness og kroppsbygging. 

Self Omninutrition er leverandør av kosttilskudd som holder høy standard gjennom hele prosessen fra produksjon til kunde. Sherox-serien er spesialdesignet for kvinner, og resten av sortimentet er fordelt ut over alle de forskjellige kategoriene man handler tilskudd fra når man ønsker å prestere på trening!

Produktomtaler