Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-50% SPAR 524,-
Fat Stop - 120 kapsler x 3
Fat Stop - 120 kapsler x 3 Fat Stop - 120 kapsler x 3

Fat Stop - 120 kapsler x 3

Tilbudspris 523,- Før 1 047,-
Tilbudspris 523,- Før 1 047,-
På lager
Varenummer
401611
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Fat Stop - 120 kapsler x 3 inneholder NeOpuntia (patentert pulver av Opuntia ficus indica), et fiber som binder seg til opptil 28,3% av fettet du spiser i magesekken, og transporterer det ufordøyd gjennom mage og tarmer.

1 gram NeOpuntia har vist i en in-vitro studie å kunne binde seg til 19 gram majones, 11 gram smør eller 9 gram olivenolje i ett måltid, altså ca 80-150 kcal.
Innta derfor kapslene til måltider som inneholder fettrik mat, men unngå å bruke kapslene ved måltider som inneholder omega 3 - da det fettet er ønskelig at kroppen får tatt til seg. 

Anbefalt dosering ved vektnedgang: 
3 kapsler før eller etter hvert fettrikt måltid. De første dagene anbefales det at du starter med kun 1 kapsel til hvert fettrikt måltid, så fordøyelsen venner seg til virkestoffet.

Anbefalt dosering ved vektkontroll: 
3 kapsler til 1-2 av måltidene med størst innhold av fett, daglig.

Vis hele produkttekst
Næringsinnhold

Innhold per servering - 3 kapsler: 

 

NeoPuntia 900 g

 

Ingredienser

Opuntia ficus indica (Neopuntia), tabletthjelpestoffer (mikrokrystalinsk cellulose, gelatin, trikalsiumfosfat, magnesiumsalter av fettsyrer)

Kvalitetssikring

Våre kosttilskudd produseres i henhold til internasjonale produksjonsstandarder. Produksjonsfasiliteter er underlagt Mattilsynet i Norge og innbefatter HACCP-prinsippene. Et laboratorium foretar utvalgte analyser og kvalitetssikrer alle produkter.

Advarsel

Varebetegnelse: Kosttilskudd med Neopuntia fiber.

Oppbevares tørt og kjølig samt utenfor barns rekkevidde. Unngå direkte sollys. Ikke egnet for gravide, ammende eller barn.

Dette produktet er et kosttilskudd og erstatter ikke et variert kosthold tilrettelagt for vektnedgang. Overskrid ikke den anbefalte daglige dosen. Best før dato referer til uåpnet beholder, som er korrekt lagret.

Produsent
X-LIFE
Se alle produkter fra X-LIFE

X-life sin egen linje med kosttilskudd, treningsutstyr, klær og accessories. 

I tillegg til å være et stort varehus med nett, så har vi også vår egenproduserte serie med kosttilskudd spesielt rettet mot aktive og idrettsutøvere / atleter. 

Alle kosttilskuddproduktene i X-life serien er produsert på anerkjente fabrikker i Norge. 
I denne serien har vi plukket ut råvarer og sammensetninger for best mulig kvalitet. Når det kommer til kosttilskudd for bedre prestasjoner, så er vår mening at kvalitet på det man inntar er det viktigste! 

Produktomtaler